Melisa kocht dit huis in Apeldoorn voor 190.000,-- euro, nam er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op en verbouwde het huis vrijwel totaal. Daarna zette ze het vorig jaar oktober in de verkoop voor een bedrag van 539.000,-- euro en hoopte hierdoor een aardige winst te maken.

De verbouw ging wel door en zo kwam er een grote woonkeuken en een prachtige serre bij. Afgelopen juni werd het huis eerst uit de verkoop gehaald en kort erop voor een ton euro meer weer in de verkoop gezet.

Maar op de vraagprijs van 639.000,-- euro heeft zich nog geen serieuze koper gemeld. Het huis lijkt dan ook onverkoopbaar. En dat terwijl iedereen gilt dat de huizenmarkt booming is. Deze booming gaat in ieder geval aan het huis van Andy en Melisa voorbij.

De eventuele koper krijgt een prachtig totaal gerenoveerde villa met een woonoppervlakte van nu 244 vierkante meter. Was voor de verbouwing 178 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De woonkeuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en er is een tuin/ eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De villa is gelegen aan de bosrand en ligt aan het water. De achtertuin is 360 vierkante meters groot. Verder is er nog een bijgebouw en biedt de oprit plaats aan twee auto's.

Update: Kort nadat dit artikel verscheen , meldde zich een koper voor het huis van Andy en Melisa. Voor welke prijs het is verkocht, is helaas nog niet bekend. De koper moet overigens nog zijn financiering rondkrijgen. De kurk blijft dus nog even op de champagne fles.