Het huis waar Diederik Samsom jarenlang lief en leed deelde met zijn vrouw Tineke is mondeling verkocht. Zo meldde onlangs de Telegraaf. Door de scheiding waren zijn vrouw en hij gedwongen om het huis in de verkoop te zetten.

De verkoopprijs is nog niet bekend, wel dat de woning te koop stond voor een bedrag van 698.000,-- euro. Samsom en zijn ex vrouw Tineke kochten het hoekherenhuis in november 2003 voor een bedrag van 465.000,-- euro en namen er een hypotheek op van 341.000,-- euro. Er gloort dan ook een mooie winst van rond de 230.000,-- euro aan de horizon.

De koper krijgt een herenhuis er voor terug met een woonoppervlakte van 154 vierkante meter, In totaal zijn er 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan een is uitgerust met een jacuzzi.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een zolder. Ook is er een zeer luxe keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is een achtertuin met zonneterras, gelegen op het noordoosten, maar ook een dakterras.