Het bericht dat het huis van acteur Geert Hoes op de veiling zou worden verkocht, klopt volgens hem voor geen meter. Razend is Geert dan ook op de krant die dit bericht vandaag publiceerde. Aan bekendeburen laat Geert het volgende weten:

'Ik ben zo boos. Het bericht klopt van geen kanten. Men beseft ook niet wat voor een schade ermee wordt aangericht. Mijn kind leest dit ook op Internet en begrijpt dan dondersgoed waar het over gaat, Moet ik uit gaan leggen, dat er geen meter van klopt.

Het huis is twee weken geleden verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De contracten liggen nu bij mijn notaris, waar het huis is gepasseerd. Met de verkoopprijs ben ik dik tevreden, want ik heb nu al mijn schulden daarmee af kunnen lossen.

En dan wordt er zo'n bericht de wereld ingeslingerd. Onbegrijpelijk. Moet ik iedereen gaan melden dat het niet klopt en het huis gewoon is verkocht. Ik ben zo ontzettend boos, En dan vertellen dat ik lui ben. Nou, als er een iemand keihard dag en nacht werkt ben ik het wel', vertelt Geert aan bekendeburen.

De laatste vraagprijs van Geert zijn huis in Boxtel bedroeg 199.500,--, terwijl er een hypotheek op rust van 3 ton euro. Hoe de restschuld wordt geregeld, dat zal later bekend worden.