Huizen
7 maart 2018
 

Huis Piet Paulusma eindelijk na meer dan drie jaar verkocht. Zie foto's

Nog geen twee weken geleden schreef bekendeburen dat het huis van Piet Paulusma in Herbaijum onverkoopbaar bleek te zijn of de koper meldde zich.......

Al sinds de zomer van 2014 probeerde de meest populaire weerman van NederlandPiet Paulusma een koper te vinden voor zijn huisje in het Friese Herbaijum. Na een publicatie van Bekendeburen nog geen twee weken geleden is er eindelijk een koper op komen dagen.

Geen wonder want met een vraagprijs van 190.000,-- euro ,oet er toch rrrn koper te vinden zijn. Dat is nu eindelijk gebeurd. Piet kocht het huisje in december 2009 vooreen prijs van 177.500,-- euro en nam er een hypotheek op van drie ton.

De koper, die een bedrag van rond de vraagprijs heeft betaald, krijgt een aan het water gelegen woning met een woonoppervlate van 110 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer. Dti alles verrdeeld over twee woonlagen.

De bovenste verdieping moet overigens wel onder handen worden genomen. Piet zelf woont in een prachtige woning in Harlingen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.