Suzanne Bosman had haar huis in Hilversum te koop gezet voor een bedrag van 550.000,--. Ze was overigens begonnen op een vraagprijs van 585.000,--euro maar vond daar geen koper op. Deze vond ze nu wel en het huis zou zijn verkocht rond de vraagprijs.

Zelf kocht zij haar woning in 1997 voor een bedrag van 195.125,-- euro en liet er in 2004 een hypotheek op vestigen van 395.125,-- euro. Zij maakt dus,  op basis van de hypotheek,  een winst van rond de 55.000,--euro


Als Suzanne en haar man al een aanmerkelijk deel van de hypotheek hebben afgelost, valt de winst uiteraard hoger uit. Haar eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke buurt en heeft een totale woonoppervlakte van 166 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  De keuken heeft ook een vloerverwarming.

Verder is er een zij- en achtertuin die op het westen is gelegen en ook een zonneterras heeft. Suzanne en haar man zullen nu wel op jacht gaan naar een nieuw huis