Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en haar man Jaap Korteweg, die als 'vegetarische slager' een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd, gaan scheiden. Reden om hun prachtige gerenoveerde huis in het Utrechtse plaatsje Maarssen, waar o.a. ook Martine Bijl woont, in de verkoop te zetten.

Deze is nu verkocht voor rond de 870.000,-- euro. De vraagprijs was 875.000,-- euro. Zelf kochten Marianne en haar man het huis in 2009 voor 425.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 350.000,-- euro. Een winst van rond de 450.000,-- euro is nu het resultaat.

De koper krijgt voor zijn geld een huis met een woonoppervlakte van 207 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de luxe half open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Je kunt hier ook een riante eettafel kwijt. De keuken heeft raampartijen tot aan de nok. Verder is er ook een achtertuin van 50 vierkante meter. Het huis ligt in het centrum van Maarssen en is een beschermd dorpsgezicht.