Eind vorig jaar kocht Catherine Keyl voor 150.000,-- euro dit leuke vakantiehuisje in het plaatsje Ballum op het Waddeneiland Ameland. Wat ze er mee zou gaan doen, was toen nog niet duidelijk.

Maar nu wel, want bekendeburen ontdekte dat Catherine het huisje verhuurd vanaf een prijs van 247 euro voor een midweek door iedereen, die dat maar wil, kan worden gehuurd.

En eerlijk is eerlijk, Catherine heeft haar vakantiehuisje ontzettend leuk ingericht en het heeft echt een luxe uitstraling. Het heeft twee slaapkamers en is geschikt voor vier personen.

Het ontbreekt je ook aan niets, want er is een Ligbad, douche, apart toilet, tweede toilet, C.V., Televisie, Internetaansluiting, Tweede TV op slaapkamer, Radio, CD-speler, DVD-speler etc. en je hond mag je, na overleg ook meenemen.

Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien: Magnetron, Oven, Vaatwasser, Wasmachine, Koelkast, Vriesvak in de koelkast. Het is er allemaal. Het huisje beschikt verder ook over een royale tuin met een ruim terras op het zuiden en westen.

Vanuit de woonkamer en het terras is er een prachtig uitzicht over de weilanden. Nabij zijn de bossen, het openluchtbad en een tennisbaan (buiten). Het strand ligt op ongeveer 1200 meter afstand en het dorpje Ballum.