In haar biografie schrijft Maxime Meiland dertien jaar geleden te zijn verkracht door een "ex bajes- klant". Deze man doet nu voor het eerst zijn verhaal en dat klinkt toch heel anders als de versie van Maxime.

VERKRACHTINGSSITUATIE

Zo vertelt hij aan Story: "In de bosjes bleek Maxime meer ervaren dan ik, merkte ik aan de dingen die ze bij me deed. Ze zat later bovenop me. Dat lijkt me niet echt een verkrachtingssituatie".

Volgens hem liegt Maxime en daar heeft hij veel narigheid van ondervonden. Hij laat ook weten waarom hij nu pas naar buiten treedt. ."De passages in het boek gaan over mij, daar is geen speld tussen te krijgen. Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: Maat, je moet even gaan zitten. Ik ga je iets dóórsturen.".

Daarom vertelt hij nu hoe het wel is gegaan op de bewuste avond dat Maxime meent te zijn verkracht. Blijkt dat ze elkaar die avond voor het eerst in Noordwijk hadden ontmoet en op de motor naar de ijsbaan in Lisse zijn gereden.

SEX IN DE BOSJES

Daar aangekomen doken ze de bosjes in.. 'Op een gegeven moment zijn we weggelopen en iets verderop in de bosjes verdergegaan. Daar begonnen we echt te zoenen, en verder te gaan. Maxime was duidelijk meer ervaren op seksueel gebied, had meer meegemaakt.

Ik had voor Maxime nog maar één keer seks gehad. Maxime nam het initiatief en begon dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel..Ik zat echt nog in mijn ontdekkingsfase. Ik was nog een groentje, Maxime duidelijk niet. We gingen in elkaar op en hadden seks".

Dit LIJKT inderdaad, als het zo is gegaan, niet echt op een verkrachting. Benieuwd de reactie van Maxime hierop... ..’