Sylvana Simons, politica van de partij DENK, ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur. Zeker na haar standpunt over Zwarte Piet heeft zij heel wat over haar heengekregen. Een ding staat vast; geliefd heeft zij zich er zeker niet mee gemaakt.

Maar dan is het ook heerlijk om te kunnen ontspannen in haar vette Cabrio. De DENK politica is de trotse eigenaresse van een Audi A5 2.0tfsi cabriolet. Deze in 2010 geïmporteerde audi was in 2009 te verkrijgen voor een nieuwprijs van €53.320 en is nu nog goed voor ongeveer €24.000.

De dikke 6-traps automaat beschikt over een 4 cilinder die 180pk levert en optrekt van 0 naar 100 km/u in 8 sec. Deze Audi is sinds hij geïmporteerd is in 2010 4 keer van eigenaar verwisseld en met de bedrijven meegerekent al 9 keer.

Het is een lekker fel bakkie die in 8 seconden van 0 op 100 km per uur zit. En als Sylvana echt een keer op de plank trapt haalt de Audi een topsnelheid van 219 kilometer per uur. Niet gek, maar dan is de tank natuurlijk snel leeg, want haar wagen rijdt op benzine.

Sylvana is er in ieder geval vanuit haar woonplaats omgeving Amsterdam, zeer snel mee op het Binnenhof