Toen Anouk van Schie in 2016 een relatie kreeg met Johnny de Mol jr. zal ze, alhoewel het meteen goed voelde en het klikte, niet gelijk gedacht hebben met hem binnen een paar jaar te zijn getrouwd en moeder van zijn kind te zijn.

Johnny had daarvoor immers een zeer onstuimig liefdesleven. Zo had hij o.a een relatie met Tatum, Liesbeth Kamerling, Chantal Janzen en Bridget Maasland. Maar uiteindelijk bleek Anouk de ware te zijn. Dit tot grote vreugde van moeder Willeke Alberti en vader John,

Zij beiden wisten hoe groot de wens van hun zoon was om een gezinnetje te kunnen vormen. Vorig jaar oktober gaven de twee elkaar het ja-woord tijdens een sprookjesachtig huwelijk aan de Portugese Algarve. Het feest werd tot in de kleine uurtjes gegeven in de strandtent Maria’s, waar John en Linda door het jaar heen regelmatig te vinden zijn. Zij hebben immers beiden een villa in het  resort Vale do Lobo.

Hun liefde werd vorig jaar bekroond met de geboorte van zoontje Johnny, die het hart heeft weten te stelen van opa John. Zo hard als hij kan zijn als zakenman, zo smelt hij voor zijn kleinzoon. Anouk heeft tot vorige week altijd haar huisje aangehouden in Delft.

Mocht de relatie schipbreuk leiden, dan is het altijd handig om nog een eigen optrekje achter de hand te hebben. Inmiddels is zij overtuigd, dat ze met Johnny oud kan worden, dat Anouk heeft besloten haar optrekje aan de gracht in Delft te koop te zetten voor een prijs van 369.000 euro.

Als ze haar grachtenappartementje op de vraagprijs weet te verkopen, dan maakt ze nog een leuke winst van bijna twee ton euro. Anouk kocht het namelijk in 2007 voor 175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 150.000 euro. Tel uit je winst.

De makelaar omschrijft het alsvolgt:” Aan de prachtige Voorstraat tussen statige panden, ligt deze leuke benedenwoning. Een lichte, gezellige en ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een tuintje op het zonnige zuidwesten en de mogelijkheid voor een dakterras. De woning is mooi opgeknapt met een moderne keuken, een luxe badkamer en een mooie afwerking van vloeren en wanden.

 
De ligging is perfect, in het mooiste en meest karakteristieke deel van de historische binnenstad. Alles is op wandelafstand: de lekkerste delicatessen zaken, de leukste winkeltjes, maar ook de tram en het station”. Het zal best wel even pijn in haar hart doen om definitief afscheid te moeten nemen van haar optrekje, dat Anouk echt heel erg gezellig  en met smaak is ingericht.

En waar ze natuurlijk vele leuke momenten heeft gekend met haar dochtertje dat zij uit een vorige relatie heeft. Maar het geluk met Johnny is zo groot, dat Anouk uiteindelijk deze beslissing heeft genomen. Met hem en zoontje Johnny en dochtertje woont Anouk nu in een schitterende villa in Blaricum, gelegen in de natuur.