Het influencer koppel Jade Anna van Vliet en Gio Latooy zijn uit elkaar en dat levert een hoop medialawaai op. Natuurlijk is dat verdrietig, maar er is ook goed nieuws voor Jade Anna, want zij heeft op Insta recent het aantal van 1 miljoen volgers bereikt. Ook heeft Jade Anna een nieuw huis gekocht en daar vertellen we je alles over.

KOOPSOM NIEUWE HUIS JADE ANNA VAN VLIET

Met 1 miljoen volgers op TikTok verdient Jade Anna wellicht 20.000 euro per post en dat terwijl ze pas 19 jaar is. Om dit te vieren heeft ze zichzelf beloond met het kopen van deze prachtige maisonnette in Heemskerk. Deze stond te koop voor een vraagprijs van 475.000 euro. Jade Anna wist 10.000 euro korting te bedingen en kocht het optrekje voor 465.000 euro. Een hypotheek was niet nodig, want de jonge influencer betaalde met eigen geld.

INDELING MAISONNETTE JADE ANNA VAN VLIET

De vraag is natuurlijk wat zij voor dit geld gekocht heeft en dat kunnen we je vertellen en laten zien. Voor dit geld heeft zij een maisonnette met een woonoppervlakte van 137 vierkante meter. In totaal beschikt ze over drie kamers: twee slaap- en 1 badkamer.

De woonkamer is L- vormig en heeft openslaande deuren naar het op het zuidoosten gelegen zonneterras van 20 vierkante meter. Verder zijn er grote raampartijen, waardoor Jade Anna veel lichtinval heeft.

De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en beschikt over een zeer royaal kookeiland. Ook is de maisonnette voorzien van vloerverwarming. Zoals je op de foto's kunt zien is het nieuwe huis van Jade Anna dus een waar paleisje. Overigens woont Gio Latooy ook schitterend.

DIT IS HET HUIS VAN GIO LATOOY

En zo woont Gio.  Deze prachtige villa kocht hij in 2021 voor 1.275.000 euro en nam er een hypotheek op van 1.230.500 euro. Een droompaleis.