Na de vermeende mishandeling is Jaimie Vaes haar vriend Lil Kleine meer dan zat. Aangifte heeft ze nog niet gedaan, want dart kan ze straks gebruiken als pressmiddel om ervoor te zorgen dat ze een huis en een afkoopsom van Lil krijgt

Over hoeveel geld beschikt Lil Kleine om dit te kunnen betalen? Hij heeft twee bedrijven t.w. 'Kleine Moeite B.V.' en 'Lio Z Holding B.V.'. Beiden zijn gevestigd op zijn huisadres in Amsterdam.

Volgens de laatste cijfers van 2019 die hij heeft gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel beschikt 'Kleine Moeite B.V.' over een eigen vermogen van iets onder de 250.000 euro. Dat is wel 450.000 minder dan een jaar ervoor. Wringt hier zijn levensstijl?

Wel heeft dit bedrijf 8 ton hypotheek verstrekt aan grachtenpand van Lil Kleine in Amsterdam. Tevens schittert er op de bankrekening van 'Kleine Moeite b.v.' een bedrag van iets boven de 1 miljoen euro.

Het andere bedrijf is opgericht in februari 2019 en beschikt nog niet over een jaarrekening. Het grachten van Lil heeft zeker een overwaarde van een miljoen euro.

Alles bij elkaar zal de kleine rapper goed zijn voor een paar miljoen euro. Of dit genoeg om een huis te kopen voor Jaimie en een forse afkoopsom te betalen is aan hem om te beoordelen.

GLENNIS GRACE VERBREEKT ONDANKS VERBOD STILZWIJGEN