Het klinkt misschien zwaar, maar dit is er aan de hand.

Zijn vrouw Minouche is al sinds 2012 eigenaresse van een reisbureau met de naam “Hello From ”. Ze doet dit samen met haar vriendin Wendy. Zo vertelde Minouche recent hier enthousiast over; “We zijn een persoonlijk, op maat gemaakt reisbureautje dat vanaf je huis de hele route tot aan je bestemming, van A tot Z voor je uit kan stippelen.

Wat ons concept heel sterk maakt is dat we overal zelf geweest zijn. De locatie is voor ons niet altijd bepalend, we zijn voornamelijk gericht op de accommodatie”. En over de toekomst van het reisbureau “We zijn in oktober 2018 gestart en zijn aan het groeien.

We komen zojuist van ons splinternieuwe kantoor vandaan en zijn aan het overstappen naar een nieuwe, professionelere website. Hierop kunnen mensen direct boeken, prijzen en beschikbaarheid zelf bekijken.”

 Maar zoals iedereen weet is juist met name de reisbranche keihard getroffen door de coronacrisis. Mensen blijven momenteel liever thuis en het ene na het andere reisbureau/ organisatie valt om of dreigt om te vallen. Ook Minouche zal mogelijk te maken hebben met een forse omzetdaling. 

En dat terwijl, gezien haar uitspraken, er best wel aardig geïnvesteerd is in hun “splinternieuwe kantoor” en hebben ook nog een nieuwe “professionele website” laten ontwerpen. Natuurlijk is het onbekend wat hun buffer is, maar dat hun reisbureau het in deze tijd moeilijk zal hebben, lijkt meer dan reëel.

En daarom is het een geluk voor Minouche dat ze is getrouwd met een man die miljonair is. Rene zal er zeker voor zorgen dat het bedrijf van zijn vrouw door de moeilijke tijd heen zal komen.

Hij zal dat alleen al uit liefde voor zijn Minouche doen. Zo kan Rene zich ontpoppen als de reddende engel, want zonder financiële steun zou een ondergang van het reisbureau een reële optie kunnen zijn.