Oud TV presentator en programmamaker Ivo Niehe heeft de vraagprijs van zijn schitterende pand in Amsterdam Zuid stevig verlaagd. Vroeg hij eerst 6,7 miljoen euro, de nieuwe vraagprijs is 6.250.00 euro ofwel een korting van 450.000 euro en is vandaag met deze prijs op de markt gekomen.

Zelf kocht Ivo het pand in 2008 voor een bedrag van 3 miljoen euro en er rust op dit pand geen euro hypotheek. Dat betekent dat hij 3,250.000 euro  miljoen euro winst kan scoren indien zijn optrekje voor de vraagprijs wordt verkocht.

Wat krijgt de kpper hiervoor? Een prachtig pand met vrij uitzicht op het Museumplein, naast het Rijksmuseum en Concertgebouw en dichtbij het Vondelpark. De woonoppervlakte bedraagt 481 vierkante meter, verdeelt over vier woonlagen.

In totaal zijn er elf kamers, waaronder vier zeer grote- en vier kleine slaapkamers plus twee en suite badkamers, waarvan 1 met jacuzzi. In het souterrain bevindt zich de zeer ruime woonkeuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Tevens is er een gym en sauna in het pand. Enige kleine nadeel is dat je een parkeervergunning moet hebben voor de auto. Voor de rest is het een fantastisch familiehuis.