Tv presentator en programmamaker Ivo Niehe gaat Amsterdam verlaten en verhuizen naar het plaatsje Haarzuilens, dat tot de gemeente Vleuten behoort. Ivo heeft hier een prachtige woonboerderij gekocht.

PRIJS BOERDERIJ IVO NIEHE

Hij betaalde er 2.050.000 euro voor en dat is maar liefst 3 ton euro lager dan de vraagprijs van 2.350.000 euro. Het onderhandelen gaat hem dus zeer goed af. Maar wat krijgt hij voor die twee miljoen euro?

ZO GROOT IS DE BOERDERIJ

De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 533 vierkante meter en in totaal zijn er 18 kamers, waaronder tien slaapkamers en meerdere badkamers, verdeelt over twee woonlagen. Er is ook een pantry met vijf slaap- en drie badkamers.

De woonkeuken is riant en voorzien van diverse inbouwapparatuur en met een eetkamer waarvan de openslaande deuren toegang geven tot de tuin. Uiteraard ligt de tuin rondom de boerderij,waarvan de totale oppervlakte maar liefst 14.46 vierkante meter bedraagt.

Verder is er op het terrein nog een gastenverblijf met een open keuken en een badkamer. Conclusie; het is een waar paradijs met diverse terrassen. Hier kan Ivo Niehe helemaal tot rust komen.

Zijn woning in Amsterdam staat te koop voor een bedrag van 6,7 miljoen euro.