Huizen
20 december 2016
 

Ivo Niehe koopt woning in Blaricum. Zie foto's

Alhoewel hij momenteel in Amsterdam woont, kon Ivo Niehe het blijkbaar niet laten toch weer een huis te kopen in het Gooi.

Programmamaker Ivo Niehe, die op dit moment in Amsterdam woont, heeft blijkbaar toch heimwee naar het Gooi. Ivo heeft namelijk een eengezinswoning in Blaricum gekocht met aardig wat achterstallig onderhoud.

Hij betaalde er 338.000,-- euro voor. Niet gek, want de oorspronkelijke vraagprijs bedroeg 395.000,-- euro. Voor dit geld krijgt hij eengezinswoning met een woonoppervlakte van 75 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De achtertuin is 62 vierkante meter groot en ligt op het noordwesten. De keuken is half open en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De woning ligt in het centrum van Blaricum.

Het huis moet behoorlijk worden opgeknapt. Voordeel is wel dat er een garage is om de auto in te zetten. Wat Ivo er precies mee gaat doen, is niet duidelijk.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.