Jaap van Zweden, dirigent en violist, heeft zijn miljoenen villa in het Gooise LarenĀ  weten te verkopen voor 5,5 miljoen euro. Een miljoen euro lager dan de vraagprijs van 6,5 miljoen euro. Maar van treurnis is geen sprake.

Jaap kocht de villa namelijk in 2018 voor de prijs van 2.750.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets boven de 2,8 miljoen euro.. Dit betekent dat een winst, op basis van de hypotheek, van maar liefst 2,7 miljoen euro aan de strijkstok van zijn viool blijft hangen!

En wat krijgt de koper voor zijn geld? De villa heeft een woonoppervlakte van 431 vierkante meter en telt in totaal tien kamers, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt onder drie woonlagen plus een kelder.

Er is een zeer ruime en luxe woonkeuken, die uiteraard is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin van maar liefst 6250 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Er is een guesthouse en een garage waar 2 auto's in kunnen worden geparkeerd. En uiteraard ontbreekt het zwembad met zwembadhuis niet.

Kortom; die koopt een droom van een villa. Kijk zelf maar......