Jaap van Zweden, dirigent en violist, heeft zijn miljoenen villa in het Gooise Laren te koop gezet voor maar liefst 6,5 miljoen euro. Dat wordt een feestje.

Na de verkoop op deze prijs zullen er miljoenen aan zijn strijkstok blijven hangen. Jaap kocht de villa namelijk in 2018 voor de prijs van 2.750.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets boven de 2,8 miljoen euro.

Dat betekent bij verkoop op de vraagprijs Jaap een winst tegemoet mag zien van maar liefst 3,7 miljoen euro!! Wat mag de koper verwachten voor deze prijs?

De villa heeft een woonoppervlakte van 431 vierkante meter en telt in totaal tien kamers, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt onder drie woonlagen plus een kelder.

Er is een zeer ruime en luxe woonkeuken, die uiteraard is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin van maar liefst 6250 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Er is een guesthouse en een garage waar 2 auto's in kunnen worden geparkeerd. En uiteraard ontbreekt het zwembad met zwembadhuis niet.

Een droom van een villa. Kijk zelf maar......