Huizen
14 april 2018
 

Javier Guzman zet appartement in centrum Amsterdam te koop. Zie foto's

Cabaretier Javier Guzman heeft besloten om eens winst te gaan pakken op zijn appartement in de Kerkstraat in hartje Amsterdam

Ook cabaretier Javier Guzman heeft zich op de huizenmarkt begeven. Hij heeft zijn tweekamer appartement in de  Kerkstraat in het centrum van Amsterdam, waar o.a. Martijn krabbe en sieradenontwerper Rodrigo Otazu een appartement hebben, te koop gezet voor een vraagprijs van 299.000,-- euro.

Zelf kocht de grappenmaker het appartement in augustus 2002 voor de prijs van 175.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 190.000,-- euro. Een tonnetje euro winst lijkt dan ook meer dan reëel. De koper krijgt een optrekje , overigens een beschermd stadsgezicht, met een woonoppervlakte van 41 vierkante meter.

Het appartement heeft wel een balkon met uitzicht op de prachtige grachtentuinen. Buiten dat er nog een zolder is, is er ook een gemeenschappelijk dakterras. Nadeel; voor het parkeren van de auto is een vergunning van de gemeente nodig.

Winst pakken lijkt nog maar een kwestie van tijd, want inmiddels is er al een bod uitgebracht.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.