Als het even meezit kan cabaretier Javier Guzman een financiele klapper maken van rond de zeven ton euro. Hij heeft namelijk zijn pand in het centrum van Amsterdam te koop gezet voor de prijs van 1,5 miljoen euro. Hij kocht het zelf in maart 2006 voor de prijs van 817.500,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 885.000,-- euro.

Als het even  meezit maakt hij dus een winst van wel zeven ton euro. Op zijn recent verkochte appartement aan de Kerkstraat maakte hij al een winst van 185.000,-- euro.  Het pand wat hij nu in de verkoop heeft staan is een Rijksmonument met een woonoppervlakte van 240 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt acht, verdeeld over vier woonlagen.  Er is een dakterras en een zonneterras op het zuidwesten. Koken kan in de luxe woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en met..... een open haard.

Heel bijzonder is toch wel dat er zich in het souterrain een theater- en bioscoopruimte bevindt. Of hij hier wel eens prive voorstellingen heeft gegeven is niet bekend, maar lijkt wel logisch.