Jeroen van der Boom en Gordon hadden beiden hun villa in Blaricum te koop staan. Daar waar Gordon met de vraagprijs iets onder de drie miljoen euro was gedoken, bleef Jeroen vast houden aan de vraagprijs van 3,5 miljoen euro.

Op deze vraagprijs zou Jeroen nu de villa hebben verkocht. en dat betekent dat hij 1 miljoen euro winst maakt, want op zijn optrekje rust een hypotheek van 2,5 miljoen.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 511 vierkante meter en in totaal zijn 12 kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen plus zolder en een souterrain. Hierin vind je een wijnkelder plus een gym/ hobbyruimte. Op de begane grond is de werk-en woon- en muziekkamer met openslaande deuren naar het terras.

De woonkeuken is royaal met werkeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het overdekte terras is voorzien van een buitenhaard en terrasverwarming.

In de tuin vind je zelfs een voetbalveldje en een trampoline. Het enige dat ontbreekt is een zwembad. De villa passeert overigens pas in mei 2021 van eigenaar, dus heeft Jeroen de tijd om zijn nieuwe huis in Amsterdam op te knappen.