Nog maar net een maand geleden zette Jim het optrekje te koop voor een prijs van 515.000,--euro en nu heeft hij de vraagprijs verlaagt naar een niveau van 499.000,-- euro.

Het lijkt er op alsof ze al een ander huis op het oog hebben, maar eerst deze willen verkopen.

Wat krijgt de koper voor deze prijs? Het dubbele bovenhuis beschikt over totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. En alsof het nog niet genoeg is, beschikt het huis ook nog eens over een prachtig dakterras van ongeveer 30 vierkante meter met een schitterend uitzicht. De totale woonoppervlakte bedraagt 126 vierkante meter.

Bijzonder detail is wel dat de twee woonlagen niet direct boven elkaar liggen. De een bevindt zich op de tweede en de andere op de vierde verdieping. Een binnentrap verbindt de etages met elkaar. Doordat de bovenetage over een eigen badkamer en ruime kamer beschikt, is deze prima geschikt voor bijvoorbeeld een au pair.

Gelukkig maken Jim en zijn vrouw nog altijd winst bij verkoop. Zelf kochten zij namelijk het huis vorig jaar augustus voor een prijs van 460.000,– euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 377.000,– euro. Winst zit er dus nog altijd in!