Nadat Jim en Bettina, die in februari haar tweede kindje verwacht, hun huis in Amsterdam hadden verkocht lieten zij weten op jacht te gaan naar een leuke gezinswoning. Ze wilden kinderen niet laten opgroeien in Amsterdam.

Eerst verhuisden zij naar een huurwoning in Vinkeveen, die zij vonden met hulp van Roxanne Hazes, om daarna rustig op zoek te gaan. Uiteindelijk sneuvelden zij voor een prachtige gezinswoning in Naarden.

Het huis stond niet officieel op de markt te koop, maar zat in een stichting die de belangen van erfgenamen behartigde. Jim kocht het huis recent voor een prijs van 300.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 386.700,-- euro.

Direct na de koop werd begonnen met de grote verbouwing van het huis. Dit is op de beelden te zien. Zo worden de kamers op de eerste verdieping vergroot, de achtergevel gewijzigd en de rest van het huis aan hun eisen aangepast.

Het huis kent een totale woonoppervlakte van 143 vierkante meter en telt 5 kamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Er is een voor- en achtertuin die op het zuidwesten ligt. Leuk voor de kids om straks in te kunnen spelen. Het huis van Jim ligt vlakbij de bekende Naarder Vesting.

foto's: bekendeburen.nl