Onlangs kocht Johan Derksen voor 360.000,-- euro zijn droomhuis in het Drentse plaatsje Grolloo. Dit huis staat echter in dezelfde straat als het weekendhuis, dat hij in juni 2014 kocht voor 150.000,-- euro. Dit huisje staat vrijwel recht tegenover de stamkroeg van de eens zo vermaarde bluesgroep Cuby and The Blizzards, waar hij toentertijd manager van was.

De koop had dus een emotionele reden. Maar nu hij een paar huizen verderop een ander huis heeft gekocht, heeft Derksen besloten dit weekendhuisje in de verkoop te zetten voor een prijs van 159.000,-- euro.

Het huisje was vroeger overigens een smederij. De koper krijgt een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 97 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan ik de half open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er een zonneterras en aan de zijkant een tuin op het zuidwesten.

Op de foto's is te zien wat voor een smaak van inrichting Derksen heeft. Zijn huis in Oudewater is inmiddels verkocht en daar is de overdracht pas in oktober van dit jaar.