Voormalig topvoetballer, en momenteel assistent trainer bij Feijenoord, John de Wolf trad recent in het huwelijk met zijn vriendin Inge. Ze zouden al eerder trouwen maar het coronavirus gooide roet in het eten.

De twee hebben een zeer mooi en luxe appartement gekocht in Rotterdam voor de koopsom van 1.035.000 euro. Daarmee deed John goede zaken, want de vraagprijs lag op 1.175.000 euro.

John en Inge hebben er een hypotheek op laten vestigen van 1,1 miljoen. Het appartement, gelegen op de 2e vedieping, heeft een totale woonoppervlakte van 161 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Koken kan in de luxe open keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Het appartement heeft grote raampartijen waardoor er een mooi uitzicht is op het park en het water waaraan het is gelegen. In de parkeergarage hebben John en Inge de beschikking over twee parkeerplaatsen.

Zonnen kan op 1 van de twee balkons. En.... ze hebben een zeer bekende buurvrouw, want in hetzelfde kleine appartementencomplex woont ook Sarah van Soelen.

Zij kocht vorig jaar samen met Dre hier een appartement. Inmiddels is Sarah enig eigenaar van het appartement. Of John, Inge en Sarah al kennis hebben gemaakt is niet bekend.

MONIQUE WESTENBERG UITGEKOTST