Huizen
12 mei 2018
 

John de Mol koopt appartement van zoon Johnny in Amsterdam. Zie foto's

Vader John heeft zoon Johnny de Mol afgeholpen van zijn luxe appartement aan de Herengracht in Amsterdam en gunt hem ook nog eens een mooie winst.

November vorig jaar haalde Johnny de Mol zijn appartement aan de Herengracht in Amsterdam uit de verkoop. Die stond op dat moment te koop voor een bedrag van 1.725.000,--  euro.  In 2013 had hij zijn appartement al eens te koop gezet voor een bedrag van 1.170.000,-- euro.

Beide keren haalde hij zijn appartement redelijk snel uit de verkoop. Waarom was toen niet echt duidelijk.  Maar het appartement is nu eindelijk verkocht en nota bene aan zijn vader John. Die kocht het appartement op 30 april j.l. voor een prijs van 1.825.000,-- euro. Zelf kocht Johnny het in juni 2004 voor 1.120.000,-- euro en kreeg van Talpa een hypotheek van 1,2 miljoen euro.

Een snelle rekensom leert dat Johnny, op basis van de hypotheek, een winst maakt van 625.000,--  euro en dat is zeker even meegenomen. Hij woont nu met zijn vriendin Anouk en zoontje Johnny in een prachtige villa in het Gooise Blaricum, Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.