Het luxe optrekje heeft vanaf begin juni van dit jaar te koop gestaan voor een prijs van 1.170.000,-- euro. Voor deze prijs krijg je een driekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 169 vierkante meter, bestaande uit o.a. twee slaapkamers en zeer luxe badkamer voorzien van sauna, stoomcabine, ligbad, douche en toilet. Vanuit het ligbad heb je uitzicht over de Westertoren.

Verder is er een prachtige zonneterras rond het bij het complex behorende zwembad en het penthouse beschikt over een eigen dakterras van 22 vierkante meter, gelegen op het oosten.

Maar helaas heeft Johnny tot op heden geen koper kunnen vinden. Waarom hij zijn optrekje uit de verkoop heeft gehaald is niet bekend. Wil hij alsnog niet verhuizen of komt zijn penthouse later weer terug op de markt tegen een lagere prijs?

In het laatste geval zal het verlies wat groter worden, want zelf kocht Johnny zijn penthouse in juni 2004 voor een bedrag van 1.120.000,-- euro en heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1,2 miljoen euro.