Nog niet eens zo lang geleden had Johnny de Mol zijn luxe grachtenappartement te koop gezet voor een prijs van 1.170.000,-- euro. De reden waarom hij er vanaf wilde, was niet geheel duidelijk.

Uiteindelijk haalde hij het appartement uit de verkoop, omdat hij volgens zijn management had besloten er toch maar te blijven wonen. Blijkbaar was hij op dat moment toch nog te gehecht aan Amsterdam.

Maar inmiddels zijn , volgens bronnen, de plannen gewijzigd. Zoals bekendeburen onlangs wist te melden heeft zijn vader John een villa met een behoorlijk stuk grond gekocht, op een van de mooiste plekken van Blaricum. De Mol zal de bestaande villa, die er nu staat, volgens bronnen, laten slopen. 

Het perceel ligt tegen het natuurreservaat 'Mauveheide' aan. Op dit terrein gaat Johnny nu een prachtige villa laten bouwen. Er komt er zelfs nog een bij, die voor een van zijn beste vrienden bestemd is, die er met zijn gezin zal gaan wonen.

Dan is gelijk de hele familie bij elkaar, want Johnny de Mol jr. is nog de enige die buiten het Gooi woont. En wie weet wordt deze villa op het prachtige landgoed van zijn vader wel Johnny liefdesnestje met zijn vriendin Shima Kaes.

De bedoeling is, dat hij begin volgend jaar er al gaat wonen. Of hij zijn grachtenappartement gaat verkopen, zal binnenkort duidelijk worden.