Jordy Breukhoven heeft zijn vrijstaande huis met een tuin van 265 vierkante meter in Dordrecht te koop gezet voor een prijs van 425.000,-- euro. Zelf kocht hij het huis in 2011 voor een bedrag van 4 ton euro en liet er twee hypotheken op vestigen.
.
Een van 187.500,-- euro en een hypotheek van 275,000,-- euro. Zijn helaas overleden vader Hans Breukhoven stond voor de laatste hypotheek borg voor de betaling van de rente en de aflossing. In de akte wordt hij namelijk omschreven als 'kredietnemer'.

Jordy kocht het huis nadat het maar liefst zestien maanden te koop had gestaan en ooit was begonnen op een vraagprijs van 498.000,-- euro.  De totale woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter. Het huis beschikt over acht kamers, waaronder zeven slaapkamers en 1 badkamer. 

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Koken kan in de luxe woonkeuken, die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook over zowel een spoel- als een kookeiland beschikt. De tuin is riant en gelegen op het westen.