MAX VERSTAPPEN

Jos Verstappen, vader van Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen, heeft in alle stilte een miljoenenvilla gekocht in Amstelveen. Het was even goed onderzoeken, want Jos heeft de villa op naam gezet van zijn vrouw Sandy Sijtsma, met wie hij zoontje Jason Jaxx heeft.

KOOPSOM VILLA JOS VERSTAPPEN

Het was overigens de buurt al opgevallen, dat er vaak auto's op de oprit staan met een nummerbord van Monaco. Dus wellicht dat ook Max weleens langs komt. De villa werd gekocht voor een bedrag van 2.425.000 euro. 

INDELING VILLA

Uiteraard rust er geen euro hypotheek op de villa. De woonoppervlakte bedraagt 264 vierkante meter en in totaal telt de villa acht kamers, waaronder zes slaap- en drie badkamers, verdeelt over meerdere verdiepingen.

De keuken is zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto's kunnen worden geparkeerd op de eigen oprit of in de garage. Chillen kan in de riante achtertuin van 176 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

JOEL VELTMAN

Kenmerkend voor de villa is de vele lichtinval. Verder heeft het energielabel A. Jos kocht de villa van voetballer Joel Veltman, die tegenwoordig voetbalt bij de Engelse club Brighton & Hove.

Alhoewel de villa op naam staat van zijn vrouw heeft Jos wel zijn handtekening onder het koopcontract gezet. Waarom hij voor deze constructie heeft gekozen, is niet bekend.