Voor voormalig Ajax voetballer Joel Veltman, die op dit moment voetbalt voor de Engelse club Brighton & Hove Albion in de Premier League, heeft zijn zeer luxe appartement in het Intermezzo appartementengebouw, weten te verhuren voor 7.000 euro per maand.

Dit verdient Joel Veltman per maand aan zijn appatement

Naast de huurbetaling van 7.000 euro per maand moet de huurder een eenmalige waarborgsom betalen van 28.000 euro, maar dan heeft hij ook wat. Buiten dat het complex over een servicebalie met Personal Assistent Service beschikt, heeft Joel zijn optrekje laten inrichten met behulp van een binnenhuisarchitect.

Indeling appartement Joel Veltman

Joel Veltman verhuurt zijn appartement voor dit geld dan ook gemeubileerd. De woonoppervlakte bedraagt 163 vierkante meter en in totaal telt het appartement vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Uiteraard is de keuken zeer luxe. Deze beschikt niet alleen over alle denkbare inbouwapparatuur maar ook over een kookeiland. Daarbij is de keuken verbonden met het riante terras dat ook nog eens over terrasverwarming beschikt.

Uitzicht appartement

Het terras is 59 vierkante meter groot. Het appartement ligt op de 20ste verdieping en heeft dus een fantastisch uitzicht over de skyline van Amsterdam. Verder beschikt het optrekje over zowel vloerverwarming als vloerverkoeling.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage..