Voor voormalig Ajax voetballer Joel Veltman, die op dit moment voetbalt voor de Engelse club Brighton & Hove Albion die op de zesde plaats staan in de Premier League, heeft zijn zeer luxe appartement in het Intermezzo appartementengebouw, te huur gezet voor een maandelijkse huur van 7000 euro per maand.

Daar komt nog eens bij dat de huurder een eenmalige waarborgsom moet betalen van 28.000 euro. Maar dan heb je ook wat.  Buiten dat het complex over een servicebalie met Personal Assistent Service beschikt, heeft Joel zijn optrekje laten inrichten met behulp van een binnenhuisarchitect.

Het wordt dan ook voor dit geld gemeubileerd verhuurd. De woonoppervlakte bedraagt 163 vierkante meter en in totaal telt het appartement vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Uiteraard is de keuken zeer luxe en beschikt niet alleen over alle denkbare inbouwapparatuur maar ook over een kookeiland. Plus dat de keuken verbonden is met het riante terras dat ook nog eens over een terrasverwarming beschikt.

Het terras is 59 vierkante meter groot. Het appartement ligt op de 20ste verdieping en heeft dus een fantastisch uitzicht over de skyline van Amsterdam. Verder beschikt het optrekje over zowel vloerverwarming als vloerverkoeling.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage..