Een aantal maanden geleden maakten Jutta Leerdam en Koen Verweij bekend dat hun relatie tot het verleden behoorden. Kort voor de breuk  kochten zij echter een prachtige villa in Heerenveen op loopafstand van het Thialf schaatsstadion.

De vraag was wat ze met de villa zouden gaan doen. In de verkoop zetten of zou een van de twee de ander uitkopen. Wel, Jutta en Koen hebben een convenant weten te sluiten en zijn het erover eens geworden dat Jutta de villa op haar eigen naam neemt.

Dat betekent dat zij in haar eentje nu de hypotheek van 8 ton euro op zich neemt en Koen is gevrijwaard. Of Jutta Koen nog een bedrag heeft moeten meegeven is niet bekend.

Jutta is nu de eigenaar van de villa met een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en beschikt over zes kamers, waaronder vier slaap - en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus een vliering.

Koken kon Jutta in de open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Waar Koen nu gaat wonen is ook nog niet bekend, naar uiteraard houden we dat in de gaten. Zijn eigen appartement in Heerenveen is reeds verkocht.