Jutta Leerdam heeft via haar Insta bekendgemaakt dat het over, uit en sluiten is met haar vriend Koen Verweij. Beiden behoren tot de top van de schaatswereld en ze hadden nog maar net samen een vrijstaande villa gekocht op loopafstand van het ijsstadion Thialf in Heerenveen.

De villa staat op beider naam, dus of 1 van de twee moet de ander uitkopen of de villa wordt weer in de verkoop gezet. En dat terwijl het voor hun een droom aankoop was. Koen en Jutta wilden deze villa good to good hebben en waren daarom ook bereid om 57.000 euro meer te betalen dan de vraagprijs.

Ze kochten de vrijstaande villa aan het water voor een prijs van 656.000 euro bij een vraagprijs van 599.000 euro. Tevens lieten ze er een hypotheek op vestigen van 8 ton euro.

De villa heeft een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en beschikt over zes kamers, waaronder vier slaap - en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus een vliering.

Koken kon Jutta in de open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Maar een liefdesnestje wordt het niet meer na de breuk. Jammer, want het is een prachtige villa. Kijk zelf maar!!

Wel zullen ze samen nog te vinden zijn in het Thialf ijsstadion! Overigens heeft Koen zijn eigen appartement te koop gezet.