ZIE HIER VIDEO VAN HET APPARTEMENT

Voordat Jutta Leerdam en Koen Verweij hun riante villa op loopafstand van het ijsstadion Thialf kochten, woonden de twee samen in het appartement van Koen.

Dit appartement ligt vlakbij de villa die zij kochten voor een prijs van 656.000 euro. Koen heeft nu zijn eigen appartement te koop gezet voor een vraagprijs van 369.000 euro.

Blijkbaar wil hij met een schone lei beginnen. Hij kocht het appartement in 2009 voor een prijs van 225.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 240.000 euro.

Er gloort dus een winst van bijna 130.000 euro aan de horizon. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 90 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De woonkamer heeft een prachtig vrij uitzicht. Koken kan in de strakke open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur.

In het appartement ligt een laminaatvloer. De auto kan worden geparkeerd in de garagebox, die ruimte biedt aan 1 auto. Het optrekje van Koen ligt aan het golfresort Heidemeer in Heerenveen.

Hier deelde hij tot voor kort lief en leed met Jutta. Het is daarom dat Koen afscheid neemt van het appartement.