Khalid Boulahrouz heeft een dubbel appartement gekocht in Amsterdam West. De appartement zijn boven elkaar gelegen en stonden afzonderlijk te koop. Khalid heeft de appartement gekocht voor een prijs van 750.000,-- euro.

Ieder appartement een woonoppervlakte van 55 vierkante meter en zijn gelegen op de eerste- en tweede verdieping. Ieder appartement heeft in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Door het hele appartement loopt vloerverwarming. De twee appartementen worden bij elkaar getrokken en er zal ook 1 prachtige luxe keuken komen met alles er op en eraan. Het ligt ook bijzonder gunstig,want het Vondelpark is op loopafstand.

Gefluisterd wordt dat Khalid dit dubbele appartement gekocht heeft voor zijn ex vrouw Sabia en hun kinderen. Zo heeft hij ze dichterbij en controle op. Eerder kocht Khalid o.a. een tweekamerappartement aan de Nieuwezijds Voorbugwal in Amsterdam.

Zelf woont hij met zijn vriendin Jasmin Verheijen in een luxe appartement aan het Beysterveld in Amsterdam Buitenveldert.