Kim Lian van der Meij, die op dit moment het SBS programma 'Thank You For The Music' presenteert, woont sinds de zomer vorig jaar met haar man en drie kinderen op een van de eilandjes voor de kust van Stockholm. Logisch  haar man is Zweeds.

Om die reden heeft ze haar huis is Soest te koop gezet voor 750.000 euro. Zelf kocht ze het optrekje in 2007 voor 567.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 650.000 euro in 2016.

Een tonnetje winst mooi zijn. De koper krijgt hiervoor een vrijstaande woning in Soest met een woonoppervlakte van 349 vierkante meter. In totaal telt de woning acht kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen plus kelder.

In het souterrain bevindt zich een werkruimte en aan de voorkant van het huis loopt het door naar een extra studio. Koken kan in de halfopen keuken met aparte eetkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken en eetkamer is het zonneterras bereikbaar. De tuin ligt rondom het huis. Verder is er nog een vrijstaande garage die ruimte biedt aan 1 auto.