Kluun kocht de in 2010 onder architectuur gebouwde woonboot,of beter gezegd watervilla, op 31 januari j.l. voor een bedrag van 817.500,-- euro. De vraagprijs van de watervilla bedroeg 849.000,-- euro.

De woonboot is 18 meter lang en 7 meter breed. De totale woonoppervlakte waarover Kluun beschikt is 220 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen. Beneden bevinden zich niet alleen drie slaapkamers, maar ook een badkamer en de woonkamer.

Boven bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer, een studeerkamer en de zeer luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur. De hele woonboot is voorzien van vloerverwarming. Verder is er nog een zogenaamd 'Eco' dak met een terras van 30 vierkant meter, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op Amsterdam.

Overigens zette Kluun al in oktober 2012 zijn handtekening onder het koopcontract met de afspraak dat hij 31 januari 2013 eigenaar zou worden van de watervilla. Waarschijnlijk hoopte hij in de tussentijd zijn huis in Amsterdam Zuid, welke te koop staat voor 2,2 miljoen euro, te hebben verkocht.

Dat is niet gelukt, maar mag de pret niet drukken. Met de koop van deze zeer luxe watervilla in het centrum van Amsterdam gaat voor Kluun een jongensdroom in vervulling.