Zonder het aan de grote klok te hangen hebben Ruud en Olcay  samen een grachtenpand gekocht in Amsterdam. Zij betaalden hiervoor een prijs van 850.000 euro en namen er een hypotheek op van 1.250.000 euro.

De vraagprijs lag op 900.000 euro, dus Olcay en Ruud hebben er een halve ton euro vanaf gekregen. Er is veel werk te doen, want het fungeert nu als een bedrijfsruimte en moet worden omgetoverd/ omgebouwd in een prachtige woonruimte.

Gelukkig voor het koppel heeft de gemeente Amsterdam de bouwvergunning al verstrekt om er een woonruimte van te maken. Dat wordt dus hard werken.  Het bouwplan voorziet er in dat na de verbouwing er een dubbel benedenhuis ontstaat met een woonoppervlakte van 170 vierkante meters.

Het zal bestaan uit totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen en zelfs een mogelijkheid tot drie etages. Het mooie is dat Ruud en Olcay het verder helemaal naar eigen wens en smaak mogen verbouwen.

Maar het kan niet anders als dat de ziekte van Ruud voor vertraging zorgt. Normaal gesproken zouden ze veel van hun tijd aan dit project hebben besteed zoals het uitzoeken van de badkamer, de keuken, de tegels en hoe zij het een en ander willen hebben

. Daar is op dit moment geen tijd voor, want het herstel van Ruud staat uiteraard nu op de eerste plaats. Zodra hij helemaal weer de oude is, zullen Olcay en Ruud weer aan de slag gaan met hun project