De vrouw die maar liefst twee Gouden Kalveren won, een zeer begeerde prijs voor acteurs, actrices, filmmakers en producenten, maar die ook de rol van koningin Maxima op weergaloze wijze vertolkte in het stuk 'De Kroon' heeft haar woning in Amsterdam verkocht

Hadwych en haar echtgenoot acteur Tibor Lukacs hadden hun te koop gezet voor een prijs van 675.000 euro. Zelf kochten ze de woning in oktober 2011 voor een prijs van 281.000 euro en vestigde er een hypotheek op van 280.000 euro.

Wanneer de woning is verkocht voor de vraagprijs dan scoort Hadewych een winst  van rond de 4 ton euro. En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Zij kopen een zeer leuke woning met een woonoppervlakte van 111 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap-en 1 badkamer.

De woonkeuken ligt in de uitbouw met uitzicht op de tuin en uiteraard is de benodigde inboueapparatuur aanwezig. De woning ligt bij een park en heeft een heerlijke op het zuiden gelegen tuin van 50 vierkante meter.