De vrouw die maar liefst twee Gouden Kalveren won, een zeer begeerde prijs voor acteurs, actrices, filmmakers en producenten, maar die ook de rol van koningin Maxima op weergaloze wijze vertolkte in het stuk 'De Kroon' heeft haar woning in Amsterdam te koop gezet.

Hadwych en haar echtgenoot acteur Tibor Lukacs hebben hun optrekje te koop gezet voor een prijs van 675.000 euro. Zelf kochten ze de woning in oktober 2011 voor een prijs van 281.000 euro en vestigde er een hypotheek op van 280.000 euro.

Bij verkoop op de vraagprijs kan Hadewych een winst scoren van rond de 4 ton euro en dat mag best een hoofdprijs worden genoemd. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Zij kopen een zeer leuke woning met een woonoppervlakte van 111 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap-en 1 badkamer.

De woonkeuken ligt in de uitbouw met uitzicht op de tuin en uiteraard is de benodigde inboueapparatuur aanwezig. De woning ligt bij een park en heeft een heerlijke op het zuiden gelegen tuin van 50 vierkante meter.

Op zeker dat het huis van Hadwych niet al te lang te koop zal staan.