Huizen
9 januari 2017
 

Koop ontbonden! Thijs Romer wordt geen buren met Wendy van Dijk. Zie foto's

Thijs Romer wordt toch geen buren met Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard. De verkopende makelaar heeft dit vanmorgen aan bekendeburen bevestigd.

Afgelopen zaterdag stond het huis dat Thijs Romer onlangs kocht op het landgoed 'Zwaanwijck' in Nigtevecht gewoon weer te koop en wel voor een bedrag van 850.000,-- euro. Vanmorgen zocht bekendeburen contact met de verkopende makelaar.

'Ja, dat klopt. De koop is ontbonden. De reden daarvan ken ik niet', aldus een woordvoerder van het makelaarskantoor. In de akte die in bezit is van bekendeburen is geen ontbindende voorwaarden te vinden.

Wel stond er dat de bedenktijd van de koper ( lees Thijs) was verstreken en hij geen beroep had gedaan op de wettelijke ontbindingsvoorwaarden. Toch kan het niet anders als dat hij wellicht de hypotheek niet heeft rondgekregen.'

En als dat niet als ontbindende voorwaarde in de akte staat, dan kost het ontbinden van de koop Thijs zo'n slordige 80.000,-- euro. Zeker is nu in ieder geval, dat hij niet de buurman wordt van zijn goede vrienden Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard.

Thiijs kocht het optrekje voor 805.000,-- euro, maar dat is nu dus verleden tijd.

Voorlopig blijft Thijs in zijn huurappartement in Amsterdam wonen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.