9 maart j.l., is de koopakte van Maxime Meiland en haar vriend Leroy bij de notaris gepasseerd. Zij heeft inderdaad de woning gekocht die bekendeburen wist te melden.

De prijs die zij hebben betaald is 734.000 euro ofwel 5000 euro boven de vraagprijs. De akte van levering passeert 30 maart aanstaande dus de dozen kunnen worden gepakt.

Voor de koopsom krijgen zij een prachtige twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. In totaal hebben de tortelduifjes de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan Maxime in de prachtige luxe keuken, die niet alleen voorzien is van diverse inbouwapparatuur maar ook een kookeiland heeft.

Het huis is totaal gerenoveerd, dus eigenlijk kunnen Maxime, dochtertje Claire en Leroy er zo in trekken. Claire kan zich ook lekker uitleven in de achtertuin van tachtig vierkante meter.

Het parkeren van de auto is ook makkelijk, want ze beschikken over een eigen garage waar plaats is voor 1 auto. Ook op de oprit kan een auto worden geparkeerd.

Heerlijk is verder dat hun optrekje op een steenworp afstand is gelegen van het strand en de duinen. Daar kunnen ze heerlijke wandelingen maken.