Het heeft een paar jaar geduurd voordat Koos Alberts een koper vond voor zijn mooie bungalow in Harderwijk. De bungalow werd voor met name zijn vrouw Joke, die ook al over de zeventig is, te groot om te kunnen onderhouden.

Buiten dit heeft Joke ook de dagelijkse zorg over Koos. Reden waarom zij graag een kleiner optrekje wilden hebben als de bungalow zou worden verkocht. Dat is nu het geval en de keus van Koos en Joke is gevallen op een leuk penthouse in het centrum van Harderwijk.

Ze kocht deze een paar weken geleden voor de prijs van 330.000,-- euro, 5000,-- euro boven de vraagprijs. Koos heeft het penthouse uit eigen middelen betaald.  De woonoppervlakte bedraagt 120 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met o.a. een whirlpoolbad. Koken kan Joke nu in een open luxe keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Een van de slaapkamers heeft een schuifpui die uitkomt op het royale dakterras. De auto kan worden geparkeerd op de eigen parkeerplaats in het souterrain van het appartementencomplex.