Koos Alberts heeft per 6 november j.l. zijn bungalow in Harderwijk verkocht voor een prijs van 635.000,-- euro. Dat is weliswaar 12.500,-- euro lager dan de laatste vraagprijs van 647.500,-- euro, maar toch nog wel een feestje waard.

Zelf kochten Koos en zijn vrouw Joke de bungalow in Harderwijk in 2000 voor een prijs van 533.192,--De hypotheek lag dan wel op 657.000,-- euro, maar die was voor een groot deel al afgelost. Afgaande op de koopprijs scoort de man van het levenslied een mooie winst van meer dan 1 ton euro.

De bungalow werd voor met name voor zijn vrouw Joke, die ook al over de zeventig is, te groot om te kunnen onderhouden. Buiten dit heeft Joke ook de dagelijkse zorg over Koos. Reden waarom zij graag een kleiner optrekje wilden hebben.

De koper krijgt een bungalow met een woonoppervlakte van 225 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 7, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Een van de badkamers beschikt over een whirlpool.  Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Koken kan in de prachtige woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De achtertuin ligt op het westen en is 375 vierkante meter groot. Verder is er een garage die plaats biedt aan twee auto's.

Koos en zijn vrouw hebben inmiddels een leuk penthouse gekocht in Harderwijk.