Dat is even slikken voor actrice Marlijn Weerdenburg. Zij dacht haar woning aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam te hebben verkocht, maar niets is minder waar. Deze stond te koop voor een vraagprijs van 9 ton euro.

Met een gerust kocht zij samen met haar partner een half vrijstaande villa in Hilversum, die zij kocht voor de prijs van 975.000 euro. Maar de koop van huis in Amsterdam ging niet door.

Ze heeft deze nu weer in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 850.000 euro ofwel voor 50.000 euro lager. Marlijn hoopt hiermee snel een koper te vinden, want de markt is nog willig niet meer en om lang met dubbele kosten te zitten is zeker geen feestje.

Wat krijgt de koper voor dit geld? Het huis heeft een woonoppervlakte van 116 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de luxe open keuken met inbouwapparatuur. Ook is er een speciale eetkamer. In het souterrain bevinden zich drie slaapkamers met twee inbouwkasten.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een afzonderlijke werkruimte. De woonetage is voorzien van vloerverwarming en parket. Het geheel is in 2017 totaal gerenoveerd.

Als bonus is er een achtertuin van 26 vierkante meter, die op het zonnige zuiden ligt.