Actrice Marlijn Weerdenburg heeft een halfvrijstaande villa gekocht in Hilversum. Het huis is gebouwd in 1914 en daardoor wellicht behoorlijk energieslurpend.

Met die gedachte is ze vrijwel zeker begonnen met laag bieden en kijk aan....... daar waar de vraagprijs 1.095.000 euro luidde, wist zij de villa te kopen voor een prijs van 975.000 euro ofwel een korting van 120.000 euro heeft weten te bedingen. Een teken dat het feestje voor verkopers ten einde lijkt te zijn.

Marlijn heeft op de villa een hypotheek gevestigd van 1 miljoen euro. Voor dit geld heeft ze een halfvrijstaande villa met een woonoppervlakte van 184 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt achter, waaronder zes slaap- plus 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen. In de woning bevinden zich hoge ramen waardoor er veel daglicht binnenvalt.

De keuken is bijzonder daar deze met de hand is gemaakt en uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin waar zich ook meerdere terrassen bevinden.

Tevens heeft Marlijn de beschikking over een vrijstaande garage, die ruimte biedt aan twee auto's. Marlijn en haar partner hebben besloten het huis te gaan verduurzamen. Wel is de woning al voorzien van zonnenpanelen.