ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET APPARTEMENT

Op zondag 16 juli 2023 is langgekoesterde droom van wielrenner Wouter Poels uitgekomen, Hij won op die dag de vijftiende etappe in de Tour de France naar Saint-Gervais Mont- Blanc. "Ik heb hier altijd van gedroomd", was zijn reactie na de historische overwinning.

Jarenlang was hij de knecht van Chris Froome, maar nu kreeg hij de kans om zelf te schitteren en de mooiste overwinning in zijn carriere te boeken. Alhoewel Wouter een knecht is, heeft hij zijn schaapjes wel op het drog.

WOUTER POELS MONACO

Zo woont hij in een miljoenenappartement in Monaco en bezit hij diverse pandjes in zijn geboorteplaats Venray in Limburg. Nog recent kocht hij daar een luxe driekamer appartement met een woonoppervlakte van 87 vierkante meter.

DIT KOST APPARTEMENT WOUTER POELS

Het kleinschalige appartementencomplex is overigens in aanbouw. De woonoppervlakte bedraagt 87 vierkante meter en het appartement ligt op de 2e verdieping. De keuken is van alle gemakken voorzien en parkeren is geen enkel probleem.

Buiten een eigen toilet is er seperaat ook een bezoekerstoilet. Wouter betaald iets meer dan 123.000 euro voor het optrekje. Foto zie in de categorie G ( pag 10).