Nadat visagist Leco van Zadelhoff na 19 jaar zijn relatie verbrak met zijn partner Rob Sintenie, verkocht hij zijn huis aan de van Breestraat in Amsterdam en kocht kort daarop voor 690.000,-- euro een luxe driekamer appartement in Amsterdam Zuid.

Maar nu hij alweer een half jaar gelukkig is met zijn Braziliaanse vriend Carlos, wilde Leco blijkbaar ook een ander huis. Begin deze maand kocht hij voor 739.000,-- euro een zeer luxe benedenhuis in de Amsterdamse Jordaan.

Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 740.000,-- euro. Voor dit geld heeft hij een optrekje met een woonoppervlakte van 100 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 2; 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Zowel de keuken als de badkamer zijn een lust voor het oog. Uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en is de badkamer voorzien van vloerverwarming. Ook beschikt Leco over een patio van 16 vierkante meter.

Hij heeft inmiddels het appartement in Amsterdam Zuid verruilt voor het benedenhuis in de Jordaan. Zijn appartement in Zuid staat officieel nog niet te koop, zodat hij nog even moet opdraaien voor dubbele lasten. In totaal heeft Leco voor 1,4 miljoen euro aan hypotheken.