Nadat Leco van Zadelhoff zijn optrekje in de van Breestraat in Amsterdam had verkocht, ging hij op zoek naar andere woonruimte. Deze heeft hij nu gevonden aan de Lairessestraat in Amsterdam Zuid. Daar heeft hij vorige week een zeer luxe appartement gekocht.

Leco heeft er 690.000,-- euro voor betaald, terwijl de vraagprijs op 725.000,-- lag. Hij heeft op het appartement een hypotheek genomen van 760.000,-- euro. Voor dit geld heeft hij een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 92 vierkante meer, bestaande uit twee slaapkamer en een badkamer.

Er is een zeer luxe keuken met kookeiland en uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er is zelfs een wijnklimaat kast in de keuken te vinden. Ook enorm luxe is dat Leco een eigen sleutel heeft voor de lift, die uitkomt in zijn appartement.

De lift is keurig weggewerkt achter een deur. Als Leco even wil bijkleuren kan hij terecht op zijn eigen dakterras van 48 vierkante meter , die op het zuidwesten is gelegen. Het appartement ligt op de hoek van het Concertgebouw.